perjantai 30. maaliskuuta 2012

Taas kaappi keittiöön ja Casablanca

Mulla on vissiin nyt joku fiksaatio keittiön kalusteista...Näitä keittiön kaappeja alkaa olemaan niin monta, että kohta niillä voisi kalustaa koko talon. No kuitenkin nyt tuunailin itse tällaisen. Pohjana alunperin tummanruskeat, kammottavat kirpparilta ostetut erilliset alakaappi ja ylähylly. Maalia ja tapettia vaan päälle ja vähän hiekkapaperia ja ruskeaa maalia sinne tänne.

Liimasin pahvinpalojen avulla ylä- ja alakaapit toisiinsa, samalla sain korkeutta lisää ja lisäsin vielä sivulevyt. Kaikki ovat vähän eri paria ja väriä mutta kyllä ne keittiössä menevät. Lisäsin myös nuo kuppikoukut, niin nukkiksen väki saa kuppinsa esille. 



Astiapyyhekin täytyy toki olla, siihen painoin ihan skräppäysleimasimella tekstin "Have a great day".


Innostuin noista astiapyyhkeistä ja tein hellan pieleenkin oman.
 

Ja tadaa, tässä se vihdoin on: Nukkekoti Casablanca osittain koottuna. Paljonhan tuossa on hommaa vielä jäljellä ja minusta se on pimeä, täytyy harkita jos muutaman lisäikkunan laittaisi sivuille. Tuo Tildan joulutonttu roikkuu näköjään vieläkin esillä...No tulee se joulu taas =)
 

17 kommenttia:

  1. Mukikoukut on tosi kivat, eikä koko kaapistokaan hullumpi ole! Mahtavia jälleen kerran. :)

    VastaaPoista
  2. Oh my goodness, aivan ihana keittiön astiakaappi!! Tykkäsin ihan hirmuisesti noista keittiöpyyhkeistä, näppärästi painettu skräppileimasimella kuviot. Saisinko lainata ideaa? Upealta näyttää Casablanca kokonaisuudessaan, ehkä minullakin on joskus tuollainen askarteluhuone, mihin saan nukkekodin rauhaan pikku sormilta.

    Aurinkoista viikonlopun jatkoa :)

    toivottelee JohannaMaria

    VastaaPoista
  3. Juu tottakai ideaa saa lainata, itsekin vähän lainasin ideaa PiHalta, joka oli tehnyt samalla idealla tyynyjä ;) mäkin kyllä kohta tarttisin askarteluhuoneen, tuo talo nököttää nyt makkarin työpöydällä ja usein nämä askartelut ovat vallanneet myös keittiön pöydän ;)

    VastaaPoista
  4. Ihania tavaroita ja suloisia väriyhdistelmiä.
    terveisin Leena

    http://muuminukketalo.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Todella kaunis kaappi. Tuo tapetti on jotenkin niin hellyyttävät :)

    VastaaPoista
  6. Miten olet nuo pullat tehnyt mitkä ovat tuolla tarjottimella?:D

    VastaaPoista
  7. Mistä olet vispilän saanut?:O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisinkohan ostanut vispilän jostain nukkekotimessuilta, muistaakseni Maria Malmströmin blogissa on ohjetta vispilän tekemiseen. Melkein kaikki ihanat massaruat on taitavan Jatta Toropaisen tekemiä, hän myy aina välillä Facebookin nukkekotikirppiksellä sekä aiemmin myös Huuto.netissä =) Jatan työt ovat kertakaikkiaan uskomattomia <3

      Poista
    2. Millä hakusanalla löydän facebookin kirppiksen?:)

      Poista
    3. Oiskohan nukkekotikirppis, sillä nimellä se mulla näkyy FB:ssä =)

      Poista
    4. Onko se se suljettu ryhmä?:D

      Poista
    5. Joo kyllä se on suljettu ryhmä, mutta siihen käsittääkseni voi liittyä ja ylläpito hyväksyy sitten liittymispyynnön =)

      Poista
  8. Miten nuo pulla olet tehnyt?:O Aivan oikean näköisiä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ??????Mistä ja miten?:D/:)♥

      Poista
    2. Ai tuon tokavikassa kuvassa näkyvän ruokatarjottimen? Suurin osa näistä pienistä ruoista on Jatta Toropaisen tekemiä, massasta =)

      Poista
    3. Meinaan niin ihanan näkösiä että NAM♥!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...