keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Pääsiäistunnelmissa

Casablancan Oskar-poika maalailee pääsiäismunia. Samalla äiti leipoo pääsiäisherkkuja ja pikkusisaruskin on päässyt syöttötuolista seuraamaan puuhia. Pöytäliinana tilkkulaatikosta löytynyt kangaspala. Nukkekotikokoon sopiva pupujussi on joku pääsiäismunasta saatu lelu.

 

Oskarin munien maalaussetti on Happy Little Muffinilta

  
Ihana herkkusetti on  Jatan käsialaa ja sain sen ystävältäni =)


Oikein mukavaa pääsiäistä lukijoille ja täällä piipahtaville!! Itse aion ainakin yhtenä päivänä mineillä ystäväni kanssa, toivottavasti syntyy jotain sellaista jonka täällä blogin puolellakin kehtaa esitellä =)

5 kommenttia:

 1. Upeita pääsiäismunia siellä syntyy Oskarin pikku käsissä :) Tuo herkkusetti on aivan ihana! Tosi kivaa, että pääset pääsiäisen aikana mineilemään ystäväsi kanssa - pääsiäinen on minusta ihanaa aikaa juuri siksi, että on aikaa tehdä rauhassa rakastamiaan asioita. Odotan innolla, mitä mineilet :)

  Toivotan Sinulle rentouttavaa pääsiäisenaikaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana projekti sinulla! Hyvää pääsiäistä.

  VastaaPoista
 3. Wow! What a sweet minis blog you have! It's so cute! :-) I'm really glad I found your blog today! :-) I've got an 8-week, 8-prize miniatures blog giveaway going on now. Welcome to join the giveaway! www.plushpussycat.com :-) Jennifer

  VastaaPoista
 4. Voi pikku-Oskaria pääsiäisvalmisteluissa, suloinen! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Oskar maalaa niin tyytyväisen näköisenä munia ja ihanat herkut odottavat pöydässä aherruksen päättymistä. Tuo kaappi tuolla alempana on upea! Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...