keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Tervetuloa!


Kirjoittelen tässä blogissa ainakin nukkekoti Casablancan pystyttämisen ja sisustamisen vaiheista. Casablancan asukkailla on myös kahvi- ja teehuone Pioni, joka sekin vaatii vielä jonkin verran kohentelua. Casablancan aion rakentaa DHE:n Springwood Cottagen pohjalta. Casablancaan ja kahvilaan on tarkoitus myös itse tehdä kaikenlaisia huonekaluja ja sisustusesineitä. Jotain onkin jo valmiina... niistä myöhemmin =)


5 kommenttia:

 1. Kiva, kun sait aloitettua bloggaamisen :) Kuvat on ihania! Blogin teksti (postauksessa) vain on niin pientä etten pysty lukemaan...?
  Ps. En ole vielä saanut vastausta siihen kerhoasiaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, vähän tämä opettelua vielä vaatii mutta kyllä se tästä =) Isonsin hiukan nyt tekstiä, minun koneella näyttää ihan ookoolta...Toivottavasti se auttaisi! Palataan kerhoasiaan kunhan saat vastausta =)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka upeaa! Onnea ja menestystä uunituoreelle blogillesi! Jään suurella mielenkiinnolla seuraamaan tätä. Aurinkoista mineilykevättä! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jatta! ;) Yritän ottaa vähän kuvia uusimmista näpräyksistä ja päivitän tänne.

  VastaaPoista
 5. Nyt näkyy tekstit hienosti! Minä ajattelin, että jos minun kone vain näyttää niin pienenä tekstin (t. nimim. Ihan blondi tietoteknisten asioiden parissa), mutta olen muutamissa muissakin blogeissa törmännyt pieniin teksteihin ja minulla jäi sitten lukematta. Innolla odotan lisää kuviasi, näyttää niin houkuttelevalta :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...