torstai 22. maaliskuuta 2012

Miniostoksia messuilta ja vähän Englannistakin

Olimme viime sunnuntaina ystäväni kanssa Tampereen taikasormet -messuilla ja tottakai suurimman osan aikaa kiersimme nukkekotipöytiä =) Teimme kyllä niin hienoja löytöjä, joista tässä alla muutama kuva.

Ihan huippu oli tuo sokeripakkaus, jonka luukku aukeaa ja sisällä on sokeria. Sienet ja makkara ovat Happy Little Muffinin ihanasta pöydästä. Avattu tomaattipurkki ja metallikori on tilattu Matlock miniatures -nettikaupasta Englannista, jossa oli kaikkea kivaa tarjolla ja toimitus pelasi hyvin. Kaappi on jotain vanhaa Lundbytä ja kirpparilta ostettu. Se on nyt vain osittain tuunattu, joten siitä sitten joskus myöhemmin. 

Kakluuni oli erittäin mieluinen Tampereen löytö. Sinne virittelinkin jo tulta led-kynttilästä ja minihaloista. Greengaten koristelautasen olen tehnyt aiemmin, niitä on lisääkin mutta odottavat sopivaa ripustuspaikkaa. Keinutuolin kerkesin jo maalaamaan väreihin paremmin sopivaksi. Sivusta vedettävä talonpoikaissohva löytyi myös Tampereelta. Siihen pitää tehdä pehmusteet. Vanhat lehdet myös Tampereelta. 

Kirjat Tampereelta. Kakkukupu ja talouspaperirullateline tulivat Matlockista. Toi kakkukupu oli tosi kiva ja sinne menisi hieman isompikin kakku. 

Hienoja liinoja nukkekotiin Tampereelta. Merkkaamattomia liinoja ostin neljä, ne käyvät myös tableteista. Kynttilät Happy Little Muffinilta.

Kanat ja niiden häkki Matlockista. 

Olen jotain itsekin näpertänyt, emali- ja sinkkikannu nukkekodin väelle. Toinen on tehty paspispahvista, toinen kopiopaperista. Ei ihan täydellisiä tullut, täytyy kokeilla näiden tekoa uudemman kerran.

7 kommenttia:

 1. Oli muuten todella kiva päivä Tampereella, ihania minijuttuja tarttui mukaan. Tosta keinutuolista tuli todella erihenkinen - hieno! :) Eikä noi kannutkaan pöllömmät ole!

  VastaaPoista
 2. Kannuthan on hienot! Kakluuni on edelleen mun suosikki :)

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia!! Kannut menevät myös ihan täydestä :)

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja olet löytänyt! Ja nuo kannut ovat kyllä niin ihania! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania löytöjä olet tehnyt. Kakluuni on minukin mielestä aivan mahtava.

  VastaaPoista
 6. Ihan uusi ja aivan ihastuttava löytö tämä Nukkekoti Casablanca! Löysin tieni tänne, kun kommentoit uutta nukkisblogiani. Liityin heti lukijaksesi :) Nyt menenkin lukemaan aiempia postauksiasi!

  kevätterkuin JohannaMaria

  VastaaPoista
 7. Hei. Hieno uusi nukkekotiblogi!
  Kauniita hankintoja!
  Kakluuni on todella hieno!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...