lauantai 17. maaliskuuta 2012

Uutta Kahvi- ja teehuone Pioniin

Nukkekodin asukkaat pitävät Kahvi- ja teehuone Pionia. Kahvilan avajaisia ei ole voitu vielä tosin viettää kun sisustushommat ovat kesken... Kahvila sai täydennyksenä seinälle uuden lehtitelineen ja vähän luettavaakin telineeseen. Ja tottakai kahvilassa pitää olla Opening hours -kyltti, joten väkersin sellaisenkin. Nukkekodin Oskar-poika on tullut käymään kahvilassa ja kakkujakin on jo laitettu näyteikkunaan esille. 

8 kommenttia:

 1. Oijoi, tännehän pitää päästä maistelemaan näitä herkkuja! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle ihanalle blogille!
  Kivaa oli nähdä markkinoilla.:)
  Ihanaa ja ispiroivaa kevättä ja iloa mineilyyn!

  -Mirja

  VastaaPoista
 3. Kiito, kiitos =) Oli tosi kiva nähdä eilen! Ja odottelemme innolla jos istutuslaatikoita vielä tulisi myyntiin huudon puolelle =)

  VastaaPoista
 4. Houkuttelevan näköinen kahvila!

  VastaaPoista
 5. Mä ottasin yhden vohvelin ja kahvin, kiitos :) t.Vumiila

  VastaaPoista
 6. Voi vitsi mikä ihana kahvila! Upea tuo lehtiteline ja ikkunan kakkuvitriini! Minä ottaisin tuota herkullista mansikkakermakaakkua ja teetä, kiitos :)

  VastaaPoista
 7. Olisi ihana vierailla tuolla♥ Ihana leivonnaisia ja aivan mahtava kahvi paikka♥:) Mistä olet tehnyt tuon kahvilan onko se sellaisesta kasvimaa jutskasta vai jostain lyhdystä?:D

  VastaaPoista
 8. Kahvila on jonkinnäköinen viherhuone, minkä ostin Minimaailmasta =) Olen sittemmin verhoillut ulko-osat valkoiseksi maalatulla aaltopahvilla, niin ehkä nyt näyttää ulkoota myös enemmän kaffilalta =)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...