keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tyynyjä servetistä

Löysin askartelukaapista nätin Jeanne D'arc Livingin servetin, näitä on tullut käytettyä decoupage-askarteluihin aiemmin. 


Päätin ihan kylmästi kokeilla miten servetti ja decoupage-lakka tarttuisivat puuvillakankaaseen ja tarttuihan tuo. Tosin kovin isoa aluetta ei voi kerralla lakata, servetti lähti helposti repeytymään.

 

Annoin kuivua ja kangasliimalla liimasin rispaannutetun puuvillakankaan palaseen. Sisälle laitoin vanulevyä pienen palan ja liimasin toisen puolen kiinni. Eihän tyynyihin kukaan nojaile, ainakaan kovin paljoa, joten varmasti koristeena kestävät =)


Sänky ja patja on pääsiäisen väkerryksiä mutta niistä myöhemmin kun pitää vielä sänkyä vähän viimeistellä. Tuolin maalasin ja vaihdoin pehmusteet. Tuoli vaan on kovin pieni joten se taitaa päätyä lastenhuoneeseen (tai sitten sängyn koossa on tullut mittavirhe ja se on liian suuri...)


8 kommenttia:

 1. Voi vitsi, olet saanut paljon näperrettyä pääsiäislomalla! Makuuhuoneesta tulee ihana! Tykkään niin tyylistäsi. Noista tyynynpäällisistä tuli kauniit, ajattelen miten monta tekniikkaa mulla on vielä kokeilematta sillä decoupage on myös sellainen... Pitäis nyt vaan hankkia noita tarvikkeita niin pääsisi kokeilemaan. Sänky näyttää hienolta, en yhtään ajatellut että tuoli olisi pieni. Kiitos ihanasta blogistasi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos =) decoupage-lakkaa olen käyttänyt muihinkin nukkisjuttuihin, se on varsin monikäyttöinen. Sillä saa pieniä paperinpalojakin kätevästi kiinnitettyä, mm. puutarhajutun lautasen Maison-teksti on sillä kiinnitetty =)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä :9 Hienon näköistä jälkeä! Olen itse kokeillut valokuvansiirtotekniikkaa mustavalkoprintinkautta jollain mitälie spesiaalilakkaa se oli. Mutta jos tuo toimii noin hyvin, niin on paljon edullisempi juttu :D
  Kikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös miettinyt tota printattua silitettävää kuvaa, mutta vielä en ole niin pitkälle päässyt, printterinkin puuttuu =) Vähän tietty jouduin kangasliimalla varsinkin reunoja kiinnittämään kun lakkaa en saanut joka puolelle levitettyä niin hyvin. Mutta tämä toimi ihan kohtuullisesti siitä huolimatta. Tätä pitää vielä kokeilla eri kuvioisillakin serveteillä =)

   Poista
  2. Minulla no sitä printattavaa siirtopaperia, ja valmiina printattuja kuvia tauluiksi/kasseiksi/tyynyiksi. saattaisivat jooa passata tähän tyyliin jota sinulla täällä on, joten jos kiinnostaa, niin laitappa mailia ositteeseen tiipero82@gmail.com niin lähetän kuvia ja pääset kokeilemaan sitä. :)

   Poista
 3. Tää oli kiva vinkki! Tosi kivoja tyynyjä ja minkälaiset mahdollisuudet tää tekniikka tarjoaakin! :)

  VastaaPoista
 4. Wau miten upeita! Ihana blogi sinulla, taidan jäädä seurailemaan mitä ihanuuksia jatkossa saat aikaiseksi :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...