tiistai 10. huhtikuuta 2012

Siivouspäivä

Pääsiäisen aikaan kokeilimme ystävän kanssa Scenic water -nimistä ainetta, josta pitäisi tulla "vettä". Scenic waterin joukkoon lisäsimme Scenic white -ainetta, ja puhalsimme perään vimmatusti pillillä jotta saataisiin noita kuplia. Eihän tämä ihan nappiin mennyt, pitäisi saada jonkin pienempi kuin pilli, ehkä jonkinlainen ruisku olisi hyvä, millä puhaltaa ilmaa noiden aineiden joukkoon. Scenicit on tilattu Dolores -nettikaupasta.

 
 

No Casablancan keskeneräisessä keittiössä on kuitenkin siivottu, pesty lattiat uudella mopilla ja likavedet ovat sangossa. Moppi on grillitikusta ja puuvillalangasta viritelty kokoon, laitoin tähänkin sitä kankaankovettajaa. Samaten rätissä on kovettajaa. Silityslautaan on joku polttanut pahan jäljen...Jälki on ihan leimailu-mustetta.


Toisissa kodeissa oli varmaan pääsiäisen aikaan rairuohoa ikkunalaudoilla, meillä oli kahvia kuivumassa Casablancan multajuttuja varten =)


5 kommenttia:

 1. Aivan ihanat siivousvälineet! Minusta tuo vesikin onnistui tosi hyvin. Näyttää ihan lattialta irronneelta likavedeltä! Voisko siinä puhaltamisessa käyttää ihan tavallista apteekista ostettavaa ruiskua? Tosi kivaa oli lukea käyttökokemuksia tuosta kankaankovettajasta ja scenic waterista, kun en ole niitä vielä käyttänyt. Tuosta edellisen postauksesi liinastakin tuli niin hyvä, että tekis mieli kyseisiä tuotteita kokeilla. Casablancan keittiö näyttää ihanalta jo nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi varmaan ruiskua käyttää, täytyykin apteekista käydä kysäisemässä. Pilli oli ihan liian iso tähän tarkoitukseen. Kankaankovettaja oli oikeasti tosi kätevä, pöytäliinaankin vain sivelin sitä sutilla ja sen jälkeen laitoin pöydän päälle ja painoin hetken aikaa helmaa oikeaan muotoon, aika nopeasti alkoi kovettumaan. Suosittelen kyllä kokeilemaan! =)

   Poista
 2. Vesi näyttää ihan hyvältä nytkin. Tuo silitysraudan jälki on kiva yksityiskohta :)

  VastaaPoista
 3. Tuo scenic water kyllä houkuttaisi... Ehkä täytyy ostaa sitä jossakin vaiheessa... ja itseasiassa sama kankaankovettajan kanssa. :)

  VastaaPoista
 4. Toi silityslauta on tosi kiva! Oijoi, eikö ole pidetty silmällä kuumaa rautaa...? :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...