maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kesää kohden...

Pääsiäisen aikaan kerkesin oikein kunnolla tekemään minijuttuja ystävän kanssa ja vähän yksinkin. Tässä Casablancan väelle uudet pehmusteet puutarhakalustoon sekä uusittu aurinkovarjo.


Pöytäliinaan kokeilin ensimmäisiä kertoja Stiffy -merkkistä kankaankovettajaa, hyvin toimi.


Pehmusteet on tehty kangaskopasta löytyneestä sametista ja pahvista. Kokoon ne on melko pitkälti kyhätty kangasliimalla. "Napit" on paspispahvista rei'ittäjällä otettu, sirkkapihdin kärjellä tehty kuperaksi ja vielä maalattu perään. Kalusto on tainnut jo jonkin aikaa olla ulkona, koska sinne tänne on kerääntynyt sammalta. Kokeilin maisemointiainetta ensimmäistä kertaa, sen huomaa, ei ole ihan tasaisesti sammaloitunut...


Pyörötyynyt on tehty kangasjämistä ja koristeeksi laitoin ihan kirjontalankaa.


Aurinkovarjo on kirpparilta löytynyt, siitä muistin ottaa ennen-kuvankin. Se taitaa olla pienempää kuin 1:12 -kokoa kun on niin matala, korokkeena toimii kynttiläkippo.Lautasen Maison-tekstin olen tulostanut ihan kopiopaperille ja decoupage-lakalla kiinnitin. Tietysti läheltä katsottuna paperin ääriviivat erottaa mutta kaukaa menee ihan täydestä =)


Lämpimät kiitokset muuten kaikista ihanista kommenteista, teidän kommentoijien ja lukijoiden kautta on löytynyt monta uutta, kivaa ja inspiroivaa blogia <3

7 kommenttia:

 1. Todella upean kesäkaluston pehmusteineen on Casablancan väki saanut <3 Todella siistiä ja huolellista työtä! Ihanat nuo kankaat, sekä tuo murrettu vihreä että kuviollinen kangas. Tuo aurinkovarjokin on niin ihana! :) Pitäis itsekin kierrellä kirppiksiä enemmän, sieltä vois löytää jotain mielenkiintoista tuunattavaa :)

  Ihanaa keväisen viikon jatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallinen ryhmä! Vihreän sävy on kaunis.

  VastaaPoista
 3. Tämä on niin taivaallisen kaunis kokonaisuus. Nuo sammaloituneet osatkin...

  VastaaPoista
 4. Oijoi, superihanat!! Kyllä nyt kelpaa kesän tulla! :)

  VastaaPoista
 5. Upeita! Mitä nuo napit puutarhakalusteidn pehmusteissa? Ovatko ihan nappeja vai helmiä? Ihanan väriset kankaat todella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Napit on pahvia ;) rei'ittimellä otettiin ne paspispahvista ja hiukan kuperoitimme niitä. Sitten vain askartelumaalia päälle ja kangasliimalla kiinnitettiin tyynyyn. Helmiäkin mietin näihin, nekin olisivat varmaan sopineet kivasti mutta sitten ei ollut ihan sopivan värisiä tuolla askartelukaapin uumenissa..;)

   Poista
 6. Kaunista! Ihanat puutarhakalusteet odottelemassa kesää :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...