sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Talvinen minimaailma - Little winter wonderland

Eilen ystäväni oli kyläilemässä ja teimme tällaisia talvisia minimaailmoja vanhoihin, metallisiin kakkuvuokiin. Tämä maailma ei nukkekotiin tule päätymään mutta ajattelin kyllä ehkä tehdä toisen minitalon, jonka sitten voi nukkekotiinkin laittaa koristeeksi ja vaikka pienen led-valon sisälle. Taloon piirsin itse kaavat pahville, suunnilleen samalla tyylillä kuin joskus tein ne talolyhdyt. Talo on liimattu kasaan ja maalattu sen jälkeen. Pienet ikkunanpuitteet tein erikseen. Aita on tehty pahvista ja pystypuun leveys on 3 milliä =) Oli aika homma leikata ja maalata aitapuut. Bambi on Hobby Pointista ostetusta miniatyyri-kitistä, siis niitä mitä käytetään pienoisrautateissä. Kakkuvuan maalasin valkoiseksi, oli alunperin punainen. Kuusi on tehty Tiimarista ostetusta paksummasta piippusrassista. Sitä on parturoitu ja latvat on suittu hiusvahalla ja glitterliimalla. Pallot ihan helmiä. 

Yesterday my friend was at here at my home and we made these little winter wonderlands. The base is metallic cake tin painted with white paint. Originally it was red. I drew a pattern for the house which is made out of paperboard and painted after it was glued. Little picket fence is made out of the same paperboard. The tree is made of thicker pipe cleaner bought from a local hobby store. The baubles are pearls. I decorated the whole scene with lot's of glitter =) I had glitter glue and "grains" of  rough glitter. There is a picture of some the materials I used.  


Talo on koristeltu erilaisilla glittereillä ja Paperellasta tilatulla karkeahkolla kimallerakeella. Tuo rae oli sen verran kivan näköistä, että sitä täytyy joku kerta tilata lisääkin. 


Kiitos taas kivoista kommenteista kaakeliuuniin liittyen =) Kaikille mukavaa sunnuntai-päivää!

Thank you once more for the nice comment regarding my last post =) And have a nice Sunday all!


8 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...