maanantai 14. tammikuuta 2013

Ruokasalin uudet mööbelit - New furniture for the dining room

Joulu tuli ja meni, samoin loma ja nyt on taas arki koittanut. Tänään maalailin ja päällystin uudelleen Minimaailmasta ostamani tuolit. Päällystämiseen valitsin paksun, beigen sametin, joka oli Laura Ashleyn mallikangaspakasta. Ehkä ei paras valinta...sametti purkautui ja oli niin paksua, että joudun moneen otteeseen purkamaan liimaukset ja leikkelemään pehmustetta pienemmäksi. Reunoihin oli pakko laittaa sälekaihdin nyöriä, jotta vähän peittäisi liimajälkeä =)

Christmas and long Christmas holiday are over. Today I painted new chairs for the dining room. Sheatings are also new, I chose velvet which was not the best choise after all...Velvet was very thick and it frayed easily. 


Mahtavatko kunnolla näkyä kuvassa mutta siirsin nuo hauska koira-patsaat Café Pionista tänne huoneeseen. 


Toivottavasti huomenna ehdin jatkamaan vielä ruokahuoneen parissa, seinät kaipaavat lisää tapettia ja panelointikin on kesken tai no aloittamatta... Hyvää alkavaa viikkoa! Ja kiitokset edellisen postauksen kommenteista, uusille lukijoille myös tervetuloa =) 

Hopefully tomorrow I have time to continue with the dining room!
Have a nice week! And thanks again for all the nice comments for my Christmas post. Also welcome new readers =)

3 kommenttia:

 1. Todella kaunis kalusto! Tuolien päällysteet näyttävät minun silmääni ihan täydellisiltä.

  VastaaPoista
 2. Beautiful and cozy living room. I enjoy looking at your beautiful pictures. I love your pillow and your beautiful bench. Very beautiful work.


  Hugs
  Wyrna

  VastaaPoista
 3. Wonderful living room. I like the atmosphere.
  Bye Faby

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...