keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kukkalaatikko linnunpöntöillä - Flower box with birdhouses

Miten se pääsiäinen hurahtikin niin nopeasti, oli tarkoitus siis jatkaa kangaskauppaa mutta vielä mitä...Koko ajan oli joku kylässä tai olin itse kyläilemässä. No sentään Pitkäperjantaina olin Suskin mukavassa työpajassa askartelemassa kukkalaatikon linnunpöntöillä. 

The Easter was so short after all, I didn't have time to continue my fabric store because my friends and relatives visited my home and vice versa. Well I did something little for my dollhouse, on Good Friday I was at Suski's nice workshop and we made a flower box with birdhouses. It's made of different sticks, birhouses are New Year's racket stick. Suski showed us how to get time-worn look to the flower box. The flowers are just temporary, I'm planning to do flowers by myself when I get little puchers to make those. Now I have a little project under way which has nothing to do with the fabric store..I'll add a picture to the blog when I'm finished =)


Kukkalaatikko on erilevyisiä jäätelötikkuja ja pöntöt ovat uuden vuoden raketin tikkua. Suski myös näytti meille miten maalatusta pinnasta saa sen näköisen kuin se olisi ollut ulkona jo pitkään, hyviä vinkkejä tuli ja aion niitä käyttää jatkossakin. Kukkaset vain haalin kasaan, keltaiset ovat paperikukkia Tallinnasta ja valkoiset kävin repimässä ovikoristeesta. Teen tähän kyllä joskus ihan itse kukkaset, kunhan nyt tilaamme ystäväni kanssa ensin ne minikokoiset leikkurit millä sitten leikellä niitä kukkia. 


Tosiaan kangaskauppaa piti jatkaa mutta nyt on ihan toinen pieni tuunausprojekti päällä, kuvia siitäkin kunhan saan valmiiksi. Kävin tänään ostamassa emalimaalia, josko se pysyisi paremmin spray-maalatussa pinnassa =)

Kiitos taas niin mukavista kommenteistanne ja tervetuoa uusille lukijoille, teitä on nyt huimat sata <3

Thank you again for always so nice comments and welcome new readers <3 

4 kommenttia:

 1. It is very nice and you've got the worn look really well.
  Hugs
  Wyrna

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Harmi, etten päässyt tällä kertaa mukaan. ajan patinan tekeminen on kyllä hieno taito. Sen olisin halunnut muun ohella oppia.
  Ihanaa kevättä Kati

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...