sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Jotain Kangaskauppaan - Something for the Fabric store

Heipä hei pitkästä aikaa!
Tässä on ollut työkiireitä ja lomareissukin vielä välissä. Reissulta Los Angelesista löytyi muutama pieni, nukkekotiinkin sopiva juttu. Laitan kuvan kunhan kerkiän kuvaamaan. Piti kirjoittelemani 1-vuotis -postaus ja järjestää se arvontakin mutta ne ovat vasta tuloillaan =) Kangaskauppani on sen sijaan edennyt jonkin verran. Olin siis työväenopiston kurssilla jossa sahasimme ja kokosimme omien piirustusten mukaan rakennelmia. Suunnitelmat muuttuivat sen verran, että kangaskaupan ovi ja näyteikkunat ovat kaarevia.Välilattia puuttuu vielä mutta sen ajattelin kiinnittää vasta kun olen saanut tapetit paikoilleen ja alakerran kuntoon.

It has been a long time since my latest post. I´ve been on a vacation in Los Angeles where I found  a couple of mini things for dollhouse. I'll add a picture to the blog when I've first taken it. I was planning also a 1 year anniversary giveaway but it comes little later =) Before my vacation  I made something for the Fabric store, a door and a little chair. Pattern for the chair is from Lea Frisoni's book and it's made out of iron wire and balsa. The door is also made out of balsa. The stove is made earlier. In the Fabric store there are lot's and lot's of things to make. I planned to continue with the store on Easter holidays.


Kangaskaupan kasaamista on tarkoitus jatkaa pääsiäisenä mutta ennen lomamatkaa väkertelin kauppaan vielä oven ja pienen tuolin. Takan olen tehnyt aiemmin.
 
 

Ovi on tehty balsasta. "Ikkuna" on pahvipakkauksen muovi. Ovenkahvan löysin jostain varastoistani ja maalasin sen kuparimaalilla. Oveen sudin Folkartin antiquing mediumia meikkisienellä jolla sain kulahtanutta ilmettä.

 
Tuolin tein Lea Frisonin kirjan ohjeella. Runko on melko ohutta rautalankaa ja istuin balsaa. Maalasin gessolla jonka päälle vetelin tuota antiquing mediumia.


Kaikille oikein mukavaa alkavaa pääsiäisviikkoa =)

Have a nice week all readers, soon it's Easter =)

7 kommenttia:

 1. It all looks so nice. I love the way you have painted the door, it is a very beautiful color. I look forward to seeing more.
  Hugs
  Wyrna

  VastaaPoista
 2. Everything is fantastic. I like the chair.
  Greetings, Faby

  VastaaPoista
 3. Ihanaa pääsiäistä sinulle myös

  VastaaPoista
 4. Aurinkoisia päiviä edelleenkin :)

  Toisessa Blogissani http://kikansammakot.blogspot.fi/ on sinulle tunnustus.
  Kikka

  VastaaPoista
 5. I LOVE your style! Everything you do has such a gorgeous romantic look. I just can't wait to see this house all done.
  hugs♥,
  Caroline

  VastaaPoista
 6. I look forward to seeing the progress on your fabric shop! I think that the pastel colors you choose are so pretty.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...