keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

New Yorkin vinkkejä - New York tips

Kävin New Yorkin reissullani muutamassa kivassa askartelutarvikekaupassa sekä nukkekotikaupassa ja ajattelin jakaa osoitteet täälläkin jos joku on menossa lähiaikoina Nykkiin =) Kuvat kännykällä räpsäistyjä joten ei kovin laadukkaita...

Michael's 
675 Avenue of the Americas 
(= 6th Avenue, kuutosavenuen ja 22nd Streetin kulmassa noin)

808 Columbus Avenue
(Sinisellä linja C:llä 96St pysäkille ja kävelin Central Park Westiä 97th streetille ja käännyin Columbus Avenuelle)

Kaikenlaista 1:1 -askartelutarviketta, liimoja, koristelinnunpönttöjä, tarroja jne. Columbus Avenuen liikkeessä oli muutamia nukkekoti-/minipuutarhajuttuja, toisesta myymälästä en niitä löytänyt. Aleene's -liimoja oli jos jonkinlaisia samoin kauniita Martha Stewart -tuotteita. Kannattaa varata vähän aikaa hyllymetrien koluamiseen. Columbus Avenuen liikkeen vieressä T.J. Maxx outlet ja Sephora, jonne voi sitte ne rovot käyttää mitä ei mennyt Michael'sille. The Tiny Dollhouse 
314 E 78th St Upper East Side
(Union Squarelta vihreällä linja 6:lla 77st pysäkille ja kävelin Lexington Avenuelta lähemmäs Second ja First Avenueta, muistaakseni oli noin 1 ja 2 avenuen välissä) 

Kiva nukkekotikauppa, paljon kaikenlaista tarviketta, huonekalua, nukkeja jne. Oli myös taloja. Osa kamoista hiukan hypisteltävissä, osa vitriineissä. Ei halvimmasta päästä, varsinkaan vitriinien tavarat. Yritin ostaa sellaista mitä ei mikään Euromini's myy ja mitä ei saa suomalaisista nettikaupoista. Visa-kortti kävi yli 10$ ostoksiin mikä meni heittämällä tietenkin yli =)


The Party City
38 West 14th St
(aika lähellä Union Squarea)

Kaikenlaista härpäkettä ja tarviketta erilaisiin 1:1 -juhliin. Täältä voi löytää jotain tarvikkeita nukkekodin askarteluihin, katselin mm. pillejä. Ja olihan tää ihan nähtävyys, rivikaupalla ihan joka hetkeen elämässä koristeita =)


Paper Presentation
23 West 18th Street
(aika lähellä Union Squarea)

Skräppipapereita, tarroja, maaleja, leivontakoriteita, leikkureita, hileitä jne. Valtavasti kaikenlaista tarviketta 1:1 -askarteluun. Täältä voi löytää tarvikkeita myös nukkisaskarteluun, itse ostin mm. skräppipapereita ja isokokoisia drinkkisateenvarjoja, joita voi käyttää nukkekodin aurinkovarjoina. Minusta vähän kalliimpi kuin Michael's.


Teen erillisen jutun ostoksistani kunhan kerkiän kuvaamaan, pian toivottavasti!

2 kommenttia:

  1. Kiitos kivoista kuvista ja osoitteista. Jos vaikka joskus tarvisi.. :)
    Nuo linunpöntöt on kyllä huikeita!

    VastaaPoista
  2. Por las fotos parece muy grande. Nunca he visto una tienda como esa, dedicada solo a este tema.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...