maanantai 28. huhtikuuta 2014

Tripp Trapp ja kahvia - Tripp Trapp highchair and coffee

Muutamia kuvia vielä viimeaikaisista tuotoksistani =) Tein talon vauvalle Tripp Trapp -syöttötuolin. Tikkua, balsaa ja pahvia sekä pehmusteina Tilda-kangasta.

Here are some pictures of my lately done dollhouse crafts =) I made a Tripp Trapp highchair for the baby of the house. I used different sticks, balsa and cardboard and Tilda fabrics. Then I continued with kitchen theme and made an esporesso maker using this tutorial. Inspired by the coffee theme I  made a press pot using plastic, aluminium tape, air dry fimo, cardboard and a spiral from ball pen.


Sitten tuli kokeiltua espresso-pannun tekemistä tällä ohjeella. Ehkä olisin voinut käyttää jotain muuta "metallia" kuin kuoharipullon foliota...Vähän fletku tuo on mutta jos ei kovin siirtele niin pysyy kasassa. 


Kahviteemasta innostuneena tein sitten pressopannunkin vielä, tämä on kaksinkertaista kontaktimuovia ja alumiiniteippiä sekä pahvia, ilmakuivuvaa massaa ja kuulakärkikynän metallikierre. Taustalla sumeasti näkyvä keltainen termari on kanssa pahvitekeleitäni, se on olevinaan Stelton termari =)


Mukavaa viikonjatkoa ja kiitos kivoista kommenteista edelliseen <3
Have a nice week and thaks for all the nice comments to the previous post <3

8 kommenttia:

 1. Hienoja ovat kaikki tekemäsi tavarat, ja tuo syöttötuoli on kyllä todella mahtava.

  VastaaPoista
 2. Täällä aina silmä lepää <3

  VastaaPoista
 3. Gorgeous miniatures! They make a lovely scene.
  Geneviève

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollut "vaiheessa" jo muutaman viikon tuo mutteripannu, mutta jospa se vielä valmistuisi. Kivaa olet saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
 5. Great job! I like the chair, and coffee!
  You have a great blog!
  Hugs
  Tatiana

  VastaaPoista
 6. Beautiful photos of your lovely work! xo Jennifer

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...