tiistai 24. syyskuuta 2013

Leipälaatikko - Bread box

Kokeilin leipälaatikon tekoa tällä ohjeella. Ja mikä parasta leipälaatikon luukun saa auki ja kiinni =) Käytin puupahvia ja puuvillakangasta, nuppi on nuppineula valkoiseksi maalattuna. Tämän varmaan laitan sitten "uuteen" keittiöön. Kun näitä projekteja ei edelleenkään ole tarpeeksi vielä kesken niin revin tänään Casablancan keittiön alas. Vanha keittiökään ei koskaan ehtinyt valmistua mutta mieli muuttuu, ainakin tapetit tulevat vaihtumaan =) Nyt huomaa, että syksy tulee, valo ei tahdo enää työpäivän jälkeen riittää kuvaamiseen. Luonnonvalo on paras valo mutta menee se nyt näin keinovalollakin. 

I made a bread box using this tutorial. The roll can be opened and closed =) I used cardboard and cotton fabric. The knob is a pin painted white. Maybe this bread box is going to be in my "new" kitchen. Today I started to renovate Casablanca's kitchen, yep, I have too many projects already in progress =)


Mukavaa viikkoa kaikille ja kiitos taas kommenteistanne <3 Uusille lukijoille myös tervetuloa! 

Have a nice week all and thanks for the nice comments <3 New readers, welcome!

8 kommenttia:

 1. Your breadbox looks really good! Thank you for sharing the link.
  Veronique

  VastaaPoista
 2. Oivallinen leipälaatikko ja näyttää olevan jotain ihanan näkösitä herkkua siellä sisälläkin. Minullakin on samalla systeemillä toimiva leipälaatikko, jonka olen saanut Marjalta.

  VastaaPoista
 3. OMG, a bread box, where you can drop the lid up and down. So well done. I can not imagine how you made it,
  It may require so much precision. Very warm and cozy scene.
  Hugs
  Wyrna

  VastaaPoista
 4. Your bread box is amazing. I like the scene.

  VastaaPoista
 5. Voi, sinulla on niin paljon ihanuuksia ja suloinen tunnelma täällä, ettei oikein tiedä mitä sanoa. Tyydynkin siis huokaamaan syvään kaiken kauniin ja kutsuvan keskellä :)

  VastaaPoista
 6. Tunnelma kuvassa on niin käsinkosketeltavan kotoisa ja samalla todella piristävä! Leipälaatikko on todella hieno! Nyt maistuisi kuppi suklaakahvia ja tuollainen croisantti ihan 1:1 koossa :-).

  VastaaPoista
 7. Taas hienosti onnistunut työ! :)

  VastaaPoista
 8. I like your kitchen! The wallpaper is great, and the new bread box is beautiful!
  Hannah

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...