maanantai 17. joulukuuta 2012

Ruokahuone - The dining room

Kovin paljon ei ole sitten viime kirjoituksen Casablancassa tapahtunut. Ruokahuone on saanut osan tapeteista seinälle ja yhden boordiriman olen maalannut. Ruokahuoneessahan ei ollut ikkunaa, joten tein sellaisen tikunpätkistä ja mainoslehtisestä löytyneestä kuvasta. Eihän täältä samalla tavalla tule luonnonvaloa kuin oikeasta ikkunasta mutta paremman puutteessa käy tämäkin. Verhot pitää vielä tehdä, yhdet tein mutta pistin kappaleiksi kun eivät oikein ottaneet onnistuakseen. Lipasto on saanut valkoista maalia ja marmoripaperia päälleen. Kynttelikkö on Oslon löytöjä samoin enkeli-patsas.

I've been renovating the Dining room, just only one wall is wallpapered. In the Dining room there is no window so I made one out of sticks and white paint. Silver chandelier is from Oslo dollhouse store as well as angel statue. Other chandelier is also from Oslo, I painted it, glued the picture and made candles ouf of pearls.


 Oslosta löytyi myös kynttiläteline, jonka maalasin, lisäsin tuon naisen kuvan ja tein helmistä kynttilät. 

 
Niin, olin siis ystäväni kanssa Oslossa joulukuun alussa ja sieltä löytyikin sitten muutamia todella ihania kauppoja. Sisustus-, lelu- ja nukkekotikauppa Marthes lekestue, jossa kyllä oli mahtava valikoima vaikkei liike itsessään mikään kovin suuri ollut. Kävimme lisäksi Perlehusetissa, joka oli lähellä nukkekotikauppaa. Sieltä löytyi ohuita nauhoja, helmiä ja kaikenlaista pientä sälää nukkekodin tarvikkeiden tekemiseen. Muutamista ostoksistani tässä kuva, poikanukke, ihan minikokoinen vauva leluksi, muutamia patsaita ja lautaselle teline. Muutakin kyllä lähti mukaan mutta niistä sitten myöhemmissä tarinoissa. 

I was in Oslo in the beginning of December and found couple of very nice little stores Marthes lekestue
and Perlehuset among others. Here is a picture of some of my miniature founds. 


Mukavaa joulunalusviikkoa kaikille ja kiitos taas mukavista kommenteistanne edelliseen postaukseen <3
Thank you for all nice comments again and have a nice Christmas week!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...