keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Mamman makkarissa - Bedroom for mommy

Heipä hei! Taas on viikot kuluneet niin vinhaa vauhtia että... Päätin tässä pistää Casablancan vessan parempaan uskoon ja siitä on tulossa Mammalle makkari =) Suurin osa mamman kalusteista on jo täällä vilahtaneetkin, tekstiilit sen sijaan ovat uusia ja ne on tehty sellaista kuvansiirtoainetta apuna käyttäen. Sen ostin Hobby Pointista. Tein Mammalle verhot, tyynyjä ja päällisen ikkunanaluspenkkiin. Seinälle tein muutaman taulun ja vilahtaapa tuossa oikeassa alakulmassa vielä viime viikkoisen nukkiskerhonkin tekele, keskeneräinen matkalaukku. Hylly on Reutterin kylppärihylly jonka maalasin valkoiseksi. 

Ihana pikku-Iida esittelee makuuhuonetta. Hänellä on Suskin tekemä kirja kainalossa ja facebookin nukkekotikirppikseltä ostettu villapipo. Iida on Taru Astikaisen kitistä tehty. 

Hello! There has been some changes in Casablanca. This room used to be a bathroom but now it is a cosy bedroom for Mom =) Most of the furniture is already shown here in the blog but textiles are new. I made them using picture medium bought in local craft store. Lovely little girl is called Iida, she is made out of a doll kit. The new Tilda book has arrived and I made soldier with only one leg =) It's based on the old danish story. 


 On tässä tullut muutakin väkerrettyä, ei ihan nukkekotikoossa mutta kuitenkin. Uudesta Tilda-kirjasta tein tuon tinasotamiehen ja sille olisi tarkoitus tehdä kaveriksi prinsessa. Ja sillä todella on vain yksi jalka, vanhan Andersenin sadun mukaisesti =)


Mukavaa loppuviikkoa kaikille!
Have a nice week all readers!

6 kommenttia:

 1. Hurmaavaa...ja erityisesti ihastelin noita seinällä olevia tauluja!

  VastaaPoista
 2. It is so nice your bedroom. I love your powder box and the old record player.
  Fine curtains.
  Hugs
  Wyrna

  VastaaPoista
 3. I love your bedroom, it's full of charm.
  Geneviève

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa ! Ihana , kaunis sisustus ! Pure taiteellisuus . Onnea !

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...