sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Syyspuuhastelua - Autumn leaves

Facebookin nukkekotiryhmän "kerhossa" oli aiheena sadonkorjuu.

Maalasin kastelukannun ja ämpärin ja liimasin Tilda-kuvat koristeeksi. Meikkisienellä laittelin vähän hiekkaista kulumaa pintaan. Multasäkit ovat ruotsalaisesta lehdestä ja täytetty ohra-riisi -sekoituksella. Sammaleet ovat sisustuskaupan alemyynnistä ja maata tonkiva koira ulkomaisesta nukkekoti-nettikaupasta. Ihana raparperinippu on Jatalta. Taustaa mietin pitkään, koska eihän mulla mitään pihaa ole valmiina kun ei ole talokaan lähimain valmis... no, Puutarha-lehdestä löytyi sitten sopiva kuva =)

September theme in Facebook's Dollhouse group was harvest. I painted a watering can and a bucket with acrylic pantin and glued Tilda-pictures as a decoration. Moss is from a interior decorating store. The dog is ordered from web shop. Lovely bunch of rhubarb is made by Jatta. I found the background picture from gardening magazine. Today I was arranging the kitchen and took couple of pictures. Glass jar is made out of a little medicine bottle. In the kitchen there are also couple of new ketteles =) 

 

Innostuin myös sommittelemaan keittiökamojen paikkoja edelleen keskeneräiseen keittiöön. Marjat -lasipurkki on kaverilta saatu lääkepullo. Uusia kattiloitakin on saatu, maalasin vain akryylimaalilla ja liimasin Greengate-askarteluista jäljelle jääneitä kukkia laitoihin.
 
 Mukavaa alkavaa viikkoa!
Have a nice week!


6 kommenttia:

 1. Kaikki niin ihastuttavan kaunista!:)

  VastaaPoista
 2. Ihanan vaaleaa ja romanttista. ( Huomaan, että itse vain olen ilmeisesti synkempi ihminen, kun värit pakkaavat olemaan murrettuja ;) Mutta nautin suunnattomasti näistä vaaleista väreistä. Ämpäristä tuli hyvän näköinen. Pitääkin kaivaa maalit yms. esille.

  VastaaPoista
 3. Hella-kuva halkolaatikoineen on aivan mahtava otos :) Kaunista...

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunista! Sanko on suloinen, samoin kattilat ja hyllyntausta ja raparpereja tiirailin, että ovatko ihan aitoja.

  VastaaPoista
 5. Amazing lovely scenes. I love them.

  Hugs
  Wyrna

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...