sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Lampetit ja keittiön tapiseerausta - Candle holders

Nukkekotikerhossa oli aiheena lampetit ja näitä tulikin väänneltyä kahtena eri kertana. Ne on tehty paspispahvista, tikkarin tikusta ja netistä tulostetuista mini-siluettikuvista. Pohja on maalattu gessolla ja sitten muutamaankin kertaan eri valkoisilla kun en osannut päättää minkä väriset tekisin. Musteella tein nuo "vanhennukset".

These little candelholders are made of cardboard, lollipop sticks and miniature silhoutte pictures. I painted them with gesso and white acrylic paint. Old look is made with ink pad. The kitchen is about to get new wallpapers, maybe this happy yellow or then pink polka-dot wallpaper. The floor is going to be made white painted wood sticks.



Kokeilin niitä vain seinälle, keittöön tuskin tulevat jäämään. Casablancassa on tapettimallailut meneillään, mietin laittaisinko keittiöön tuon iloisen keltaisen vaiko sitten polkadot-vaaleanpunaista...Taidan laittaa myös portaikot umpeen kun vievät huoneesta niin paljon tilaa. Lattia tulee Bilteman sytyketikuista, jotka maalaan valkoisiksi vielä.




Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille =)



3 kommenttia:

  1. Nää on tosi kivat, toi silhuetti on kivan erilainen!!

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat! Keittökalusteet ovat hienot ja tuo tapettikin näyttää oikein kivalta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...