lauantai 23. kesäkuuta 2012

Kivoja löytöjä Lahden nukkismessuilta

Heipä hei taas pitkästä aikaa! Ja terveisiä aurinkoisesta ja kuumasta Torontosta jossa tässä välissä jo kerkesin lomailemaan. Ennen lomaa piipahdin minäkin Lahden nukkekotimessuilla ja mukavia löytöjä tein! Uusia tuunauksiakin nukkekotiin on tullut mutta laittelen niistä omaa postausta. Casablancassa ei oikein hommat etene kun en osaa päättää mitkä tapetit laittaisin keittiöön... nooh, joku päätös täytyy tehdä tässä kesäloman aikana =)

Hello! I've been on a vacation in sunny and hot Toronto but before my holiday I was in Lahti.  Here are some pictures of my new, tiny treasures from Lahti miniature fair. In Casablanca there have not been any progress... I can't decide the kitchen wall tapestry...

Lahdesta tarttui matkaan ihanan Happy Little Muffinin yleiskone ja kurkkupurkki. Lisäksi ostin kaksi vesimelonia ja kesäkorin, jota jo kerkesin vähän tuunaamaan, lisäsin kangasta ja koristepahvia. Kesäinen vihanneskori on myös Happy Little Muffinin pöydästä.

Kauniit käsilaukut ovat Tuitelin pöydästä samoin kuin alemman kuvan muistitaulu. Käsilaukkuihin lisäsin toisesta messupöydästä ostamani "merkit". Valkoisen vitriinihyllyn ostin Pikkuista -blogin pitäjän pöydästä. Julisteiden ja pienen kellotaulun myyjää en valitettavasti muista.


Tilkkutäkki on ihana löytö lastensänkyyn mutta myyjän nimeä en tiedä. Takan reunuksellä oleva Vår -opetustaulu löytyi ruotsalaisen myyjän pöydästä.

Loppuun vielä muutamia kuvia ostoksista joiden myyjien nimeä en tullut ottaneeksi ylös.

Nämä suloiset kastemekko- ja nalle -kitit taisivat olla Miniature and Craftin pöydästä. 

Ja nyt sitten odottelen innolla Forssan messuja =)

Hauskaa Juhannuksen jatkoa kaikille!

 

1 kommentti:

  1. Tilkkutäkin on tehnyt äitini - Katriina Aalto :D Nyt pitänyt muutaman vuoden taukoa tilkkutöistä niin itse jatkoin niiden tekemistä. Ihana nähdä meidän töitä silleen, et ne on päässeet sijoitukseen uuteen kotiin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...