sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Hyvää äitienpäivää uuden pannumyssyn merkeissä

Nukkekoti Casablancassakin on katettu todella keskeneräiseen olohuoneeseen äidille kahvit ja vähän herkkuja. Äitienpäivälahjaksi tein pannumyssyn. Aidakankaalle ristipistoilin muutamia ohjeita mukaillen höyryävän kahvipannun. Sisällä vähän vanua ja lakanakangasta antamassa kuohkeutta. Royal Copenhagenin miniatyyripannun olen ostanut tottakai Kööpenhaminasta. Muut sinisävyiset astiat ovat Hobby Pointista. 

Mother's Day coffee is served. Coffee pot warmer is made out of aida cloth and decorated with cross stitch. Miniature Royal Copenhagen coffee pot is bought of course from Copenhagen =)  
 
Ihanat leivokset ovat Jatan käsialaa. Englannista tilatussa pikkuisessa lasipurkissa on nonparelleja, mitä jäi kakunkoristelusta yli.  Ja tottakai hetkeksi sytytettiin myös oikea kynttilä, joka on jämä viime joulun kuusenkynttilöistä.  

Delicious pastry and sweets is glass jar are also served with coffee. Real candle is remains of christmas tree candle. 
 

Tulevaa puutarhaa varten on Casablancan väki saanut hiukan tarvikkeita, multa- ja siemenpusseja, vihanneksia sekä vesialtaan. Nämä ovat löytöjä huutonetistä. Tomaattipensaan olen ostanut Kööpenhaminasta ihanasta miniatyyri- ja nukkekotikaupasta, sinne kun vielä joskus pääsisi uudelleen...(Kaupan nimi oli Model&Hobby ja se sijaitsi Frederiksborggade 23:ssä)

I have bought some new products for future garden. Tomato is bought from a little miniature and dollhouse store in Copenhagen. The store was lovely and I would gladly go there again! 
 

Ja onpa Casablancaan ilmestynyt vähän ikkunoitakin lisää. Isäni kävi sahaamassa jollain koristesahalla lisäikkunat, nyt tuntuu, että on hiukkasen valoisampaa.  

My father sawed more windows and now there is more light in the house.  
 
 

Toivottelen ihanaa äitienpäivää ja aurinkoista sunnuntain jatkoa kaikille!

Happy Mother's Day and sunny Sunday for all the readers!

3 kommenttia:

  1. Voi vitsi, aivan iiiiiihania juttuja! Upea kattaus, kauniit porsliinit ja tuo pannumyssy <3 Sulla on niin paljon kaikkia ihania yksityiskohtia, kuvia tulee katseltua pitkät tovit. Puutarhajutut ovat kanssa uskomattoman suloisia, tuo käsienpesuallas on sellainen mistä olen itsekin haaveillut!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! ;) olin itekkin ihaillut tuota allasta, se on käsittääkseni Bodo Henningin, mutta en sitä raatsinut ostaa. Mutta sitten se tuli eteen huutonetissä hintaan 6,50€ ja siinä oli mukana vieläpä vessaan allas ja kylpyamme! Aika löytö siis ;)

    VastaaPoista
  3. Niin on Bodo Henningin ja aivan ihastuttava! Kylläpä olet tehnyt hyvän löydön! :) :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...