maanantai 22. huhtikuuta 2013

Nukkekodin nukkekoti - Dollshouse's dollhouse

Olen tässä monta iltaa vääntänyt nukkekodin nukkekotia, muut projektit ovat saaneet jäädä, niin mukaansa tempaavaa tämä on ollut! Inspiraatiota sain tästä blogista kun vähän googlettelin mallia nukkekotien nukkekoteihin. Oma balsapuusta tehty taloni on n. 10cm korkea ja huonekorkeus on 3 sentin luokkaa.

I've been working many nights with this: dollhouse's dollhouse. My other projects are now waiting, so addictive this making of the house has been. I was inspired by this blog when I googled examples of the dollhouse's dollhouse. The house is made out of balsa and it's about 10 cm high. Room height is about 3 cm. The kitchen is almost ready. I've printed kitchen cabinets, curtain, stove and poster. Apron and kettle holder are Tilda fabric as well as the carpet.The plant is from 1:12 scala flower pot. With this project I've been using so small strips of paper, cardboard and balsa which I would normally throw away. In the living room there are a mansorny stove and a armchair but at least I have to make a bookshelf there.. I think that I'm going to continue with the girl's room. Dollhouse's dollhouse's dollhouse is already ready =)


Keittiö on suhtkoht valmis. Hella, taulu ja verhot on tulostettu netistä, samoin kaappien ovet, joihin rakensin balsasta ja pahvista kehikot. Hana on rautalangan pätkä. Essu ja patalappu ovat Tildakankaasta, Tildan villakangasta on myös matto. Kukkaruukku paperia ja oksan revin 1:12-koon kukkaistutuksesta. Kattila on pahvista ja maalattu mustaksi. Kirjahyllyssä on keittokirjoja. Tähän projektiin on voinut käyttää kyllä niin pieniä palasia, semmoisia mitkä normaalisti siivoaisin roskiin. Yksi kattolista pitää vielä näköjään laitta keittiöön. 


Olohuoneessa on jo kakluuni ja nojatuoli. Nekin pahvia ja balsaa. Tein myös balsatikuista paneloinnin seinään. Jotainhan tännekkin pitää vielä tehdä, kirjahylly ainakin ja lisää kukkia.

 
Tytön huoneeseen olen jo tehnyt nukkekodin nukkekodin nukkekodin =) Äidin huoneessakin on vasta verhot ja taulu. Ajattelin jatkaa tytön huoneesta seuraavaksi.Kiitos taas kommenteistanne ja uusille lukijoillekkin tervetuloa!
Thank you again for the nice comments and welcome new readers!

10 kommenttia:

 1. Very nice work, this make me want to build a minimini house of my own =) Hannah

  VastaaPoista
 2. Tosi suloinen <3 Melkoinen projekti !

  VastaaPoista
 3. Unbelievable that you can work in such a small scala. I understand it has taken time, there are so many completed details. You made panels on the small short walls, and the fine wooden floors in the rooms, it is so beautiful. I look forward to seeing more.
  Well done.
  Hugs
  Wyrna

  VastaaPoista
 4. Ihana pikku talo! Olet tehnyt todella taitavia miniminijuttuja kun koko talo on noin täydellisesti sisustettukin.

  VastaaPoista
 5. Amazing!!! It's very cute. You did a wonderful job.
  Geneviève

  VastaaPoista
 6. This house is very small, but so cute. Great job.
  Bye, Faby

  VastaaPoista
 7. Se suloinen ja kaunis mestariteos!
  Hienot värit.

  VastaaPoista
 8. How did you do that? It's so small. I don't know how you put all those details in there. It's adorable!
  hugs♥,
  Caroline

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihana!!! Muutkin aiemmat mineilyt ovat aivan uskomattomia! Ja kauniita valokuvia olet luonut =)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...